Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling vertraagd is. Onze klantenservice is wel goed bereikbaar via chat, whatsapp of mail.

Klantenscore 8,3 / 10 op basis van 3375 beoordelingen

Autovoordeelshop.nl reviews & ervaringen

83/100 met 3375 beoordelingen
83/100 met 3375 beoordelingen

3375 Beoordelingen

  • (5/5)
19 april 2021

Kan Autovoordeelshop aanbevelen. Levert volgens afspraak.

  • (2/5)
18 april 2021

Ik denk dat ik geen leuk kado ga krijgen. Ik had mijn product besteld en he b het 10 dagen later gekregen dan afgesproken en te laat voor de dagen dat ik het nodig had. Hierdoor moet ik voor 10 dagen 2 fietsen huren omdat ik mijn fietsen hierdoor niet kan meenemen. Met vriendelijke groet
Vervelend om te horen dat u de fietsendragers niet op tijd geleverd heeft gekregen, onze excuses hiervoor. We gaan ons best doen om dit voortaan niet meer voor te laten komen. Met vriendelijke groet, Jelle van Autovoordeelshop.nl

  • (3/5)
11 april 2021

Bij de bestelling stond binnen 24 uur in huis. Later kreeg ik bericht bleek 4 dagen later te komen. Weer later kreeg ik een mail nog een paar dagen later. Diezelfde dag kreeg ik en bericht dat het toch na die 4 dagen werd bezorgd. Toen ik na de eerste mail reageerde kreeg ik en aardige en eerlijk mail terug een kon ik als ik niet tevreden was mijn geld terug krijgen. Best verwarrend dus maar ik heb mijn bestelling nu binnen.
Bedankt voor de positieve review Josien en hopelijk tot een volgende bestelling! Groetjes, Jelle van Autovoordeelshop.nl

  • (4/5)
8 april 2021

helemaal goed.
Bedankt voor de positieve review en hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Jelle van Autovoordeelshop.nl

  • (5/5)
7 april 2021

Het contact is een verademing. Zoveel attentie en klantvriendelijkheid gepaard aan snelle en heldere antwoorden.

  • (5/5)
2 april 2021

Snelle service

  • (5/5)
2 april 2021

Vertrouwen en flexibel.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Jelle van Autovoordeelshop.nl

  • (5/5)
1 april 2021

Prima en duidelijke informatie

  • (5/5)
1 april 2021

Duidelijke website met veel informatie

  • (3/5)
1 april 2021

2 keer waren de wieldoppensets die ik uitgekozen had niet leverbaar. Dit was niet op de site te zien. De reactie op de mail duurde soms wat lang. Uiteindelijk goede wieldoppen ontvangen . Ik ben tevreden
Bedankt voor de feedback! We proberen ons aanbod altijd actueel te houden maar met duizenden producten is dat soms lastig. Fijn dat u uiteindelijk de wieldoppen naar tevredenheid heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Jelle van Autovoordeelshop.nl

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 322