Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling vertraagd is. Onze klantenservice is wel goed bereikbaar via chat, whatsapp of mail.

Klantenscore 8,3 / 10 op basis van 3294 beoordelingen

Autovoordeelshop.nl reviews & ervaringen

83/100 met 3294 beoordelingen
83/100 met 3294 beoordelingen

3294 Beoordelingen

  • (5/5)
2 oktober 2020

Ik had een vraag en die was meteen beantwoord. Het artikel besteld en de volgende dag al in huis top.

  • (4/5)
30 september 2020

Duidelijk snel goede prijs kwaliteit

  • (5/5)
30 september 2020

Snelle levering

  • (4/5)
28 september 2020

Correct in afhandeling

  • (5/5)
26 september 2020

Ik had een vraag en die was meteen beantwoord. Het artikel besteld en de volgende dag al in huis top.

  • (5/5)
23 september 2020

prima

  • (5/5)
22 september 2020

Betrouwbare en snelle service.

  • (5/5)
22 september 2020

snel geleverd

  • (2/5)
22 september 2020

Informatie over de status van de levering moet beter. Bij de aanschaf is de levertijd niƩt vermeld. Wel is er sprake van enige vertraging vanwege Corona

  • (4/5)
21 september 2020

Heb liever tel kontakt i.p.v.kontakt via Whatsapp Praat makkelijker dan vragen goed te verwoorden via Whatsapp . In 1 e instantie geen telnr te vinden dat wekt dan irritatie op zodat je bijna weg klikt naar een andere site Overigens goede info via Whatsapp Oprijgoot wel niet geschikt was onduidelijk