Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling vertraagd is. Onze klantenservice is wel goed bereikbaar via chat, whatsapp of mail.

Klantenscore 8,3 / 10 op basis van 3097 beoordelingen

Autovoordeelshop.nl reviews & ervaringen

83/100 met 3097 beoordelingen
83/100 met 3097 beoordelingen

3097 Beoordelingen

  • (5/5)
14 juni 2020

Mooie site. Supersnel na bestelling kreeg ik al een bericht dat het op de post was. Volgende dag al bezorgd.

  • (5/5)
14 juni 2020

Prima verzorgd snel geleverd

  • (3/5)
13 juni 2020

Ondanks dat mijn bestelling niet leverbaar was werd ik hier netjes over geinformeerd. Als alternatief werden er 3 andere opties voorgesteld waaruit ik kon kiezen. Gekozen voor annuleren van de bestelling. Het geld kreeg ik per omgaande terug met een duidelijke uitleg waarom dit 1 of 2 dagen zou duren. Keurige afhandeling.

  • (3/5)
13 juni 2020

prima

  • (5/5)
13 juni 2020

10plus

  • (2/5)
12 juni 2020

Tja op de site staat dat het product leverbaar is en ik kan bij het bestellen kiezen wanneer het bezorgd moet worden... Om er dan op de dag zelf na contact opgenomen te hebben er achter te komen dat het artikel niet aangeboden is bij de verzender en dat het ook niet op voorraad is en wel een paar weken kan duren.

  • (3/5)
12 juni 2020

Via de chat kontakt gehad met een medewerker dat verliep naar tevredenheid. De afhandeling van mijn vraag had beter klantvriendelijker gekund. Na consultatie van de leverancier kwam men erachter dat er een bepaald onderdeel nog extra besteld moest worden door mij een fout op de website. Hierdoor werd de totale prijs van de dakdrager €40 00 hoger. Aangeboden werd om de verzendkosten te crediteren. Na een verzoek van mij om iets meer coulance te geven was de verkoper nog bereid om €5 00 korting te geven. Vond ik wat mager ik had €20 00 redelijk en billijk gevonden.

  • (1/5)
12 juni 2020

Teleurstellend. Op de site staat niet dat het ophalen in Zwolle enkel een afhaalpunt is. Ook hoor je na de bestelling dat er dus geen medewerkers van autovoordeel aanwezig zijn. Ook blijkt achteraf dat ze geen autodragers meer innemen. Ook de levertijd is langer dan op de site staat.

  • (4/5)
12 juni 2020

Levert conform afspraak.

  • (5/5)
12 juni 2020

Prima website snelle en aqurate afhandeling van mijn bestelling. Prijs kwaliteit verhouding is ook uitstekend. Deze site is écht aanbevelingswaard.